07 Μαΐου 2013 - 1:15 μμ

Η δύναμη του λαμπερού χαμόγελου!

Η δύναμη του λαμπερού χαμόγελου!

από: Πρεσβευτής Επιθυμιών Hermes

Το χαμόγελο είναι αδιαμφισβήτητα και άμεσα συνδεδεμένο με τη φροντίδα της στοματικής μας υγιεινής.


Ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο αποτελεί σύμφωνα με πολλές έρευνες όχι μόνο ένας από τους βασικούς τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης, αλλά μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ευεξία και μας κάνει να νοιώθουμε καλά αφού απελευθερώνονται ενδορφίνες και σεροτονίνη στον εγκέφαλο.

Η εξέλιξη της επιστήμης προσφέρει σήμερα διάφορες μεθόδους διόρθωσης κάθε ατέλειας που μπορεί να υπάρχει στην δομή και την εμφάνιση των δοντιών μας. Παρόλα αυτά, ο άμεσος σύμμαχός μας συνεχίζει να είναι το καθημερινό βούρτσισμα και η χρήση προιόντων στοματικής φροντίδας.

Η οδοντόκρεμα και η οδοντόβουρτσα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσωπικές μας ανάγκες, το στοματικό διάλυμα και το οδοντικό νήμα είναι τα εργαλεία μας για τη φροντίδα της στοματικής μας υγιεινής. Έτσι, μπορούμε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με ένα μεγάλο χαμόγελο και φυσικά να αποφεύγουμε τις επίπονες επισκέψεις στον οδοντίατρο!

@all: Εσείς; Πόσο σημαντικό είναι για εσάς ένα αστραφτερό χαμόγελο; Ποια διαδικασία στοματικής φροντίδας δεν λείπει ποτέ από τη καθημερινότητά σας;