Σχετικά με τους Πρεσβευτές Επιθυμιών

Ελάτε στην παρέα μας:
Γίνετε Πρεσβευτής Επιθυμιών μέσα από μερικά απλά βήματα:

 1. Εγγραφείτε στις Επιθυμίες και επιστρέψτε στην παρούσα ιστοσελίδα.

Εγγραφείτε για να γίνετε μέλος των Επιθυμιών

2. Είστε ήδη μέλος των Επιθυμιών;
Τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας σε Πρεσβευτή Επιθυμιών.

Αναβαθμίστε το προφίλ σας και γίνετε Πρεσβευτής Επιθυμιών

Τα προνόμιά σας ως Πρεσβευτής Επιθυμιών:

 • Διάδοση αποκλειστικών νέων

  Ανήκετε ανάμεσα στους πρώτους που ενημερωνονται σχετικά με νέα προϊόντα από την P&G. Έχοντας στη διάθεσή σας αποκλειστικές παρασκηνιακές πληροφορίες για αυτά, τα παρουσιάζετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 • Δοκιμή & διανομή

  Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε καινούργια, αλλά και ήδη γνωστά και καθιερωμένα προϊόντα. Μοιράζεστε τις προσωπικές σας εμπειρίες από τη χρήση τους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, καθώς και δείγματα από αυτά.

 • Συνεργασία με αγαπημένες μάρκες

  Υποστηρίξτε τις αγαπημένες σας μάρκες προϊόντων μεταφέροντάς μας τις προσωπικές ειλικρινείς και απόψεις σας για αυτά, καθώς και αυτές των αγαπημένων σας προσώπων.


Ως Πρεσβευτής, μετατρέπεστε σε VIP: Μαζί με άλλα μέλη των Επιθυμιών, ανήκετε ανάμεσα στους πρώτους που ενημερώνονται σχετικά με νέα προϊόντα της P&G και έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τις αγαπημένες σας μάρκες προϊόντων - οικειοθελώς και χωρίς κανένα κόστος.

Κανόνες συνεργασίας

Κανόνες συνεργασίας στους Πρεσβευτών Επιθυμιών

Η τήρηση των παρακάτω κανόνων είναι απαραίτητη για όλους τους Πρεσβευτές Επιθυμιών.

1. Η συμμετοχή στους Πρεσβευτές Επιθυμιών είναι εθελοντική

 • Η συμμετοχή σας στην ομάδα και στα Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών είναι εθελοντική και μη δεσμευτική.
 • Εσείς επιλέγετε τα Project στα οποία θέλετε να συμμετέχετε και τα προϊόντα που θέλετε να διαδώσετε στο περιβάλλον σας.
 • Σε περίπτωση που κάποιο νέο Project δεν σας ενδιαφέρει, τότε δεν χρειάζεται να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας σε αυτό.

2. Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών είναι ειλικρινείς και «ανοιχτοί»

 • Οι Πρεσβευτές είναι υποχρεωμένοι σε κάθε σχετική συζήτησή τους με φίλους και γνωστούς, είτε σε σχόλιά τους στο διαδίκτυο, να αναφέρουν ότι γνώρισαν τα εκάστοτε υπό δοκιμή προϊόντα μέσω των Πρεσβευτών Επιθυμιών.
 • Να είστε «ανοιχτοί» και ειλικρινείς όταν μιλάτε στο περιβάλλον σας - μεταφέρετε μόνο την προσωπική σας άποψη.
 • Μεταφέρετε με κάθε ειλικρίνεια τις εντυπώσεις σας: στην περίπτωση που το προϊόν που δοκιμάζετε δεν σας εντυπωσίασε, ενημερώστε μας σχετικά με την ειλικρινή σας κριτική και τις προτάσεις βελτίωσής του.

3. Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών είναι «φυσικοί»

 • Συστήνετε τα προϊόντα στο περιβάλλον σας μόνο αν πράγματι αυτά σας έχουν πείσει.
 • Παραμένετε φυσικοί στις συνομιλίες σας και δεν υπερβάλετε.
 • Οι φίλοι και συγγενείς σας πρέπει να σχηματίσουν - χάρη στις συμβουλές σας - τη δική τους προσωπική άποψη σχετικά με τα προϊόντα δοκιμής. Αποδεχτείτε και σεβαστείτε τη γνώμη τους. Άλλωστε, όσες περισσότερες απόψεις συγκεντρώσουμε, τόσο το καλύτερο.

4. Οι Πρεσβευτή Επιθυμιών είναι φιλικοί

 • Ως Πρεσβευτές Επιθυμιών βλέπουμε την ομάδα μας ως μια μεγάλη κοινότητα συνεργασίας.
 • Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών σεβόμαστε και αντιμετωπίζουμε φιλικά και με ευγένεια ο ένας τον άλλον.

5. Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών διασκεδάζουμε

 • Το πιο σημαντικό: παραμείνετε χαλαροί και διασκεδάστε τη συμμετοχή σας σε Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών.
 • Ως Πρεσβευτής Επιθυμιών γνωρίζετε νέα προϊότα, τα οποία δοκιμάζετε παρέα με τους φίλους και συγγενείς σας, διαδίδοντας χρήσιμες συμβουλές και ανταλλάσσοντας ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις των Πρεσβευτών Επιθυμιών.

Σχετικά με τους Πρεσβευτές Επιθυμιών

Τι είναι ο Πρεσβευτής Επιθυμιών;

Ως Πρεσβευτής έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε την αίτησή σας στα νέα Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών.
Σε περίπτωση που επιλεχθείτε για κάποιο Project, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέα προϊόντα, να τα δοκιμάσετε με την ησυχία σας στο σπίτι και να βοηθήσετε στη διάδωσή τους - μιλώντας πολύ απλά σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας.

Πώς μπορώ να συμμετέχω σε Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών;

 1. Με τη δημοσίευση κάποιου νέου Project, επιλέγεται και η ομάδα των Πρεσβευτών Επιθυμιών που είναι πιθανότερο να δείξει κάποιο ενδιαφέρον στο υπό δοκιμή προϊόν και στέλνεται το email-πρόσκληση στο Project (π.χ. αν το προϊόν είναι γυναικείο, είναι πιθανότερο να ενημερωθούν κυρίως γυναίκες). Ανά πάσα στιγμή μπορεί βέβαια κάποιος Πρεσβευτής να ελέγχει τον προσωπικό του λογαριασμό για τρέχοντα, νέα Project που έχει στη διάθεσή του.
 2. Ο Πρεσβευτής αποφασίζει αν το νέο Project τον ενδιαφέρει και είναι κατάλληλο για τον ίδιο (να θυμάστε ότι είναι καλό να συμμετέχετε σε Project που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, ώστε να αφιερώσετε χρόνο στη διάδοσή τους, διασκεδάζοντας μιλώντας στο περιβάλλον σας για αυτά).
 3. Στην περίπτωση που είναι σίγουρος ο Πρεσβευτής για το ενδιαφέρον του στο νέο Project και το προϊόν, συμπληρώνει και υποβάλλει την αίτηση συμμετοχής του σε αυτό.
 4. Σύντομα μετά την ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων του νέου Project, ενημερώνονται οι Πρεσβευτές που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους σχετικά με το αποτέλεσμα της αίτησής τους.
 5. Οι Πρεσβευτές που θα παραλάβουν το πακέτο, το δέχονται στο σπίτι τους, χωρίς χρέωση, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και ξεκινούν τη δράση τους (οι Πρεσβευτές που δεν παραλαμβάνουν το πακέτο ενημερώνονται φυσικά και οι ίδιοι σχετικά).
 6. Η δράση των Πρεσβευτών με το πακέτο αφορά τη διάδοση του υπό δοκιμή προϊόντος στο περιβάλλον τους και την συνεργασία με την ομάδα μας μέσω των εργαλείων του Project (αναφορές συζήτησης, online ερωτηματολόγια, φύλλα έρευνας αγοράς).

Χρεώνομαι κάτι ως Πρεσβευτής Επιθυμιών;
Όχι. Και η εγγραφή σας στους Πρεσβευτές Επιθυμιών και η συμμετοχή σας σε Project είναι εντελώς δωρεάν.

Γιατί η εγγραφή στους Πρεσβευτές Επιθυμιών και η συμμετοχή σε Project είναι δωρεάν;
Στους Πρεσβευτές Επιθυμιών επωφελούνται και οι δύο πλευρές: τόσο ο Πρεσβευτής, όσο και οι κατασκευαστές/οι εταιρείες που προσφέρουν προς δοκιμή τα νέα προϊόντα της αγοράς.
Οι κατασκευαστές των υπό δοκιμή προϊόντων συγκεντρώνουν σημαντικές πληροφορίες και ειλικρινείς απόψεις χιλιάδων «οπαδών» των προϊόντων τους.
Επιπλέον, οι εταιρείες εξοικονομούν χρήματα από τη διαφήμιση των νέων τους προϊόντων, επενδύοντας στους Πρεσβευτές Επιθυμιών και στη δύναμή τους να κάνουν γνωστά τα προϊόντα μιλώντας απλά στο περιβάλλον τους.

Έχω υποχρεώσεις ως Πρεσβευτής Επιθυμιών;
Δεν έχετε καμία υποχρέωση. Είναι δική σας επιλογή σε ποια Project θα δηλώσετε συμμετοχή και ποια προϊόντα θα διαδώσετε στο περιβάλλον σας. Επίσης, είναι επιλογή σας πώς και πόσο πολύ θα συμμετέχετε κατά τη διάρκεια του Project.

Ποια προνόμοια έχω ως Πρεσβευτής Επιθυμιών;

Έχετε πρόσβαση σε νέα προϊόντα - πιθανότατα και πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά.
Λαμβάνετε το Πακέτο Πρεσβευτή στο σπίτι σας, ώστε να σχηματίσετε τη δική σας προσωπική άποψη. Τα προϊόντα προς δοκιμή μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτενώς κατά τη διάρκεια του Project και δεν χρειάζεται να επιστραφούν στην ομάδα της P&G μετά τη λήξη του.
Συνεργάζεστε απευθείας με τις ομάδες των προϊόντων της P&G παρέχοντας την πολύτιμη γνώμη σας και επηρεάζοντας πιθανότατα μελλοντικές εξελίξεις/αποφάσεις της Εταιρείας.

Μπορώ να κερδίσω χρήματα ως Πρεσβευτής Επιθυμιών;
Όχι. Το να είναι κανείς Πρεσβευτής Επιθυμιών δεν είναι «θέση εργασίας», είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

Γενικες Ερωτήσεις

Τι είναι τα Αστέρια Πρεσβευτή;

 • Κερδίζετε Αστέρια Πρεσβευτή όταν συμμετέχετε σε κάποιο Project, ως μέσο επιβράβευσης της δράσης σας (π.χ. όταν συμπληρώνετε κάποιο online ερωτηματολόγιο ή όταν γράφετε κάποια αναφορά συζήτησης).
 • Μια γενική επισκόπηση των αστεριών που έχετε λάβει μέχρι στιγμής μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή στην περιοχή του προσωπικού σας λογαριασμού «Η δράση μου».

Τι είναι οι Συν-δοκιμαστές;

 • Συν-δοκιμαστές, στη γλώσσα των Πρεσβευτών Επιθυμιών, αποκαλούμε όλους τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες ή ακόμα και τους απλούς γνωστούς, στους οποίους μιλήσαμε για το υπό δοκιμή προϊόν ή/και τους δώσαμε ένα από τα δείγματα του Πακέτου Πρεσβευτή για να το δοκιμάσουν και να εκφράσουν τις απόψεις/απορίες τους.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την Ομάδα των Πρεσβευτών Επιθυμιών;

Τι είναι η αναφορά συζήτησης;

 • Αναφορά συζήτησης μπορεί να στείλει ο Πρεσβευτής που έχει παραλάβει το πακέτο για κάποιο τρέχον Project.
 • Μέσω των αναφορών οι Πρεσβευτές μεταφέρουν τις απόψεις, τα σχόλια, τις προτάσεις βελτίωσης των φίλων/συγγενών/γνωστών τους που δοκίμασαν ή ενημερώθηκαν σχετικά με το προϊόν του Project.
 • Τις αναφορές συζήτησης τις βρίσκει ο Πρεσβευτής στον προσωπικό του λογαριασμό.
 • Μέσω των αναφορών συζήτησης μπορεί ο Πρεσβευτής να κερδίσει από 0 έως 10 Αστέρια Πρεσβευτή.

Τι είναι τα online ερωτηματολόγια;

 • Στα online ερωτηματολόγια κάποιου Project μπορούν να συμμετέχουν οι Πρεσβευτές που έχουν παραλάβει το πακέτο, όταν κάποιο από αυτά είναι διαθέσιμο.
 • Μέσω των online ερωτηματολογίων οι Πρεσβευτές μεταφέρουν τις προσωπικές τους απόψεις σχετικά με το υπό δοκιμή προϊόν.
 • Τα διαθέσιμα online ερωτηματολόγια τα βρίσκει ο Πρεσβευτής στον προσωπικό του λογαριασμό.
 • Με τη συμπλήρωση κάθε online ερωτηματολογίου κερδίζει ο Πρεσβευτής 3 Αστέρια Πρεσβευτή.

Τι είναι τα φύλλα έρευνας αγοράς;

 • Τα φύλλα έρευνας αγοράς τα βρίσκει ο Πρεσβευτής σε έντυπη μορφή στο πακέτο του Project που παραλαμβάνει.
 • Τα φύλλα έρευνας αγοράς τα συμπληρώνουν αποκλειστικά και μόνο οι φίλοι/συγγενείς/γνωστοί του Πρεσβευτή και στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρει τα αποτελέσματά τους στην Ομάδα των Πρεσβευτών Επιθυμιών, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού.
 • Με την αποστολή των αποτελεσμάτων των φύλλων έρευνας αγοράς δεν κερδίζει ο Πρεσβευτής κάποιο αστέρι.

Όροι χρήσης

Πρεσβευτές Επιθυμιών: Όροι & Προϋποθέσεις

Επιπρόσθετα στον απλό λογαριασμό μέλους των Επιθυμιών, οι Επιθυμίες και η Procter & Gamble προσφέρουν στους εγγεγραμμένους χρήστες και στα μέλη των Επιθυμιών την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προγράμματα Πρεσβευτών, ως Πρεσβευτές Επιθυμιών, και να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν νέα προϊόντα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα (π.χ. συζητήσεις σε blog Πρεσβευτών Επιθυμιών).

Η αναβάθμιση του λογαριασμού μέλους των Επιθυμιών σε Πρεσβευτή Επιθυμιών δεν υποχρεώνει τους Πρεσβευτές να συμμετάσχουν σε Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών. Οι Πρεσβευτές δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος για την αναβάθμιση του λογαριασμού μέλους των Επιθυμιών σε Πρεσβευτές Επιθυμιών ή για τη συμμετοχή σε Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης διέπουν την συμπεριφορά σας σε σχέση με την υπηρεσία Πρεσβευτή Επιθυμιών. Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ της πολιτικής απορρήτου των Επιθυμιών και αυτών των Όρων Χρήσης, οι παρόντες Όροι Χρήσης θα υπερέχουν σε σχέση με την υπηρεσία Πρεσβευτή Επιθυμιών.

Αντικείμενο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης ισχύουν για όλα τα μέλη των Επιθυμιών που αναβάθμισαν το λογαριασμό τους ως μέλος των Επιθυμιών, σε λογαριασμό «Πρεσβευτή Επιθυμιών».

Εγγραφή

Οι χρήστες πρέπει να καταχωρηθούν ως μέλη των Επιθυμιών για να είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το λογαριασμό τους ως μέλη των Επιθυμιών σε λογαριασμό Πρεσβευτή και να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Project των Πρεσβευτών ως Πρεσβευτές Προϊόντων και να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν νέα προϊόντα.

Κατά την αναβάθμιση του λογαριασμού τους ως μελών των Επιθυμιών σε λογαριασμό Πρεσβευτών Επιθυμιών, όλα τα μέλη των Επιθυμιών πρέπει να σιγουρευτούν ότι όλα τα δεδομένα που παρέχουν είναι ορθά και ακριβή. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού Πρεσβευτή Επιθυμιών, όλα τα μέλη των Επιθυμιών θα λάβουν ένα e-mail για επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.

Προστασία δεδομένων/προσωπικά δεδομένα

Οι κανονισμοί απορρήτου των Επιθυμιών θα ισχύουν αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται κατά τη δημιουργία λογαριασμού Πρεσβευτή Επιθυμιών καθώς και σε άλλα θέματα προστασίας δεδομένων. Για να τους διαβάσετε μπορείτε να ανατρέξετε στο http://www.pg.com/privacy/greek/privacy_notice.shtml

Διάρκεια χρήσης, τερματισμός

Η αναβάθμιση του λογαριασμού μέλους των Επιθυμιών σε λογαριασμό Πρεσβευτή Επιθυμιών δεν υποχρεώνει τους χρήστες να συμμετάσχουν σε Project των Πρεσβευτών Επιθυμιών.

Οι χρήστες μπορούν να διακόψουν το λογαριασμό Πρεσβευτή Επιθυμιών οποτεδήποτε, με την ακύρωση ή διαγραφή του.

Κανόνες χρήσης, συμμετοχή σε Project, Αστέρια Πρεσβευτών

Κατά τη χρήση του προγράμματος Πρεσβευτών Επιθυμιών και την επικοινωνία με άλλα μέλη/Πρεσβευτές Επιθυμιών, όλοι οι Πρεσβευτές πρέπει να συμμορφώνονται με τους εφαρμοστέους κανόνες και να αντιμετωπίζουν τα άλλα μέλη/Πρεσβευτές Επιθυμιών ευγενικά και με σεβασμό.

Ως μέρος των Project Πρεσβευτών Επιθυμιών, θα παρέχονται προϊόντα από συγκεκριμένους διαφημιστές/διαφημιστικές εταιρείες σε μια επίλεκτη ομάδα μελών/Πρεσβευτών Επιθυμιών με σκοπό τη δοκιμή τους. Αναμένεται από τα μέλη/τους Πρεσβευτές Επιθυμιών να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να συστήσουν τα προϊόντα σε άλλα άτομα. Εάν συστήνουν τα προϊόντα που παρέχουν οι διαφημιστές/διαφημιστικές εταιρείες σε τρίτους, τα μέλη/οι Πρεσβευτές Προϊόντων οφείλουν να αναφέρουν ότι συμμετέχουν σε πρόγραμμα μάρκετινγκ Πρεσβευτών Επιθυμιών. Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών οφείλουν πάντα να εκφράζουν μόνο την άποψη τους για τα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται στους Όρους Συμμετοχής κάθε Project που, σε περίπτωση αμφιβολίας, θα υπερέχουν αυτών των γενικών όρων και προϋποθέσεων.

Οι χρήστες δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής σε συγκεκριμένα Project. Οι συμμετέχοντες σε ένα Project θα επιλέγονται με βάση τα στοιχεία των μελών και σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις τάσεις τους. Η απόφαση των κριτών είναι οριστική. Εν γένει, απαιτείται τα μέλη να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους για να συμμετέχουν στα Project.

Οι Επιθυμίες επιφυλάσσονται του δικαιώματος να εξαιρούν μέλη/Πρεσβευτές Επιθυμιών από ένα Project σε περίπτωση παραβίασης αυτών των Όρων Χρήσης ή των συγκεκριμένων Όρων Συμμετοχής ενός Project. Τα αγαθά ή εμπορεύματα που λαμβάνουν τα μέλη/οι Πρεσβευτές Επιθυμιών ως μέρος του Project που οργανώνουν οι Επιθυμίες ή ο διαφημιστής/η διαφημιστική εταιρεία αποτελούν δείγματα προϊόντων που δεν μπορούν να πωληθούν. Απαγορεύεται η πώληση αυτών των προϊόντων, ειδικά σε πλατφόρμες όπως το eBay. Πρέπει να σημειωθεί ότι η μη εγκεκριμένη επαναπώληση των προϊόντων μπορεί να παραβιάσει τα δικαιώματα του διαφημιστή/της διαφημιστικής εταιρείας που απορρέουν από εμπορικό σήμα δεδομένου ότι ο διαφημιστής/η διαφημιστική εταιρεία δεν έχουν διαθέσει τα δοκιμαστικά προϊόντα για επαναπώληση.

Τα Αστέρια Πρεσβευτών των Επιθυμιών δεν έχουν χρηματική αξία και δεν μπορούν να τύχουν διακανονισμού τοις μετρητοίς. Τα Αστέρια Πρεσβευτών των Επιθυμιών μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις προσφορές στην ιστοσελίδα. Τα Αστέρια Πρεσβευτών των Επιθυμιών δεν μεταβιβάζονται. Ο αριθμός των αστεριών που αποδίδεται για τη συμμετοχή σε ένα Project θα καθορίζεται σε ατομική βάση από τις Επιθυμίες. Οι Επιθυμίες επιφυλάσσονται του δικαιώματος να αλλάζουν, παρατείνουν ή μειώνουν τη διάρκεια του προγράμματος Αστεριών Πρεσβευτών οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Αλλαγές στους παρόντες Όρους Χρήσης

Οι Επιθυμίες επιφυλάσσονται του δικαιώματος να προβούν σε αλλαγές στους παρόντες Όρους Χρήσης. Τα μέλη θα ενημερώνονται γι’ αυτές τις αλλαγές είτε όταν συνδέονται με την πλατφόρμα των Επιθυμιών ή μέσω e-mail. Σε περίπτωση που τα μέλη δεν συμφωνήσουν αναφορικά με τις αλλαγές, θα χρειαστεί να διακόψουν την ιδιότητά τους ως μέλη. Διαφορετικά οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από το χρονικό σημείο που προσδιορίζεται από τις Επιθυμίες.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας των Πρεσβευτών Επιθυμιών και άλλων εγγράφων και υλικού που παρέχονται σε μέλη/Πρεσβευτές από τις Επιθυμίες γενικά αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και χρήζουν της προσήκουσας προστασίας και μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τους όρους των Επιθυμιών. Απαγορεύεται τυχόν αναπαραγωγή, διανομή, προσαρμογή ή δημοσιοποίηση χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε περιπτώσεις όπου οι Επιθυμίες προσφέρουν λογισμικό προς μεταφόρτωση (download), νοείται ότι συμπεριλαμβάνεται το δικαίωμα χρήσης του λογισμικού μόνο κατά τον ενδεδειγμένο τρόπο και σε έναν υπολογιστή.

Οι Πρεσβευτές Επιθυμιών που δημοσιεύουν σχόλια στα blog των Επιθυμιών παρέχουν στις Επιθυμίες το μη αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης, χωρίς περιορισμό σε χρόνο και χώρο, αναφορικά με δημοσιοποιήσεις, σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούν στα blog.

Με την υποβολή περιεχομένου στους Πρεσβευτές Επιθυμιών βεβαιώνετε και εγγυάστε ότι:

 • Είσαστε ο αποκλειστικός συγγραφέας και κάτοχος των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε σχέση με αυτά.
 • Ολόκληρο το περιεχόμενο που υποβάλλετε είναι ακριβές.
 • Έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον το 18ο έτος της ηλικίας σας.
 • Η χρήση του περιεχομένου που παρέχετε δεν παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Επίσης συμφωνείτε και εγγυάστε ότι δεν θα υποβάλλετε περιεχόμενο:

 • που γνωρίζετε ότι είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό,
 • που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα τρίτων,
 • που παραβιάζει νομικές διατάξεις ή διατάγματα,
 • που αποτελεί δυσφήμηση, συκοφαντία, προσβολή ή διακριτική μεταχείριση απέναντι σε οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό,
 • για το οποίο έχετε αποζημιωθεί ή έχετε λάβει κάποιο τίμημα από τρίτους,
 • που περιλαμβάνει τυχόν πληροφορίες που αναφέρονται σε άλλες ιστοσελίδες, διευθύνσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, στοιχεία επικοινωνίας ή τηλεφωνικούς αριθμούς,
 • που περιέχει τυχόν ιούς πληροφορικής, διαδικτυακά σκουλήκια (worms) ή άλλα δυνητικά επιβλαβή προγράμματα ή αρχεία πληροφορικής.

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να προστατεύσετε τις Επιθυμίες και την Procter & Gamble (και τους προϊσταμένους, τα στελέχη, τους διευθυντές, εκπροσώπους, τις θυγατρικές, κοινοπραξίες, τους εργαζόμενους κα τρίτους παρόχους υπηρεσιών) αναφορικά με όλες τις αξιώσεις, απαιτήσεις και αγωγές αποζημίωσης - συμπεριλαμβανομένων τυχόν νομικών και δικαστικών εξόδων - που προκύπτουν από την παραβίαση των διαβεβαιώσεων και εγγυήσεών σας που περιγράφονται παραπάνω.

Για τυχόν περιεχόμενο που υποβάλλετε, παρέχετε στις Επιθυμίες, χωρίς αποζημίωση, το μη αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης, απεριόριστο σε χώρο και χρόνο, εξουσιοδοτώντας τις Επιθυμίες να διανείμουν το περιεχόμενο καθώς και να το αναπαράγουν και να το δημοσιοποιήσουν.

Οι Επιθυμίες και το αντίστοιχο σήμα επιφυλάσσονται του δικαιώματος να αλλάξουν, συνοψίσουν ή διαγράψουν τυχόν περιεχόμενο στην ιστοσελίδα των Επιθυμιών, που οι Επιθυμίες και το σήμα κρίνουν, στη διακριτική τους ευχέρεια, ότι παραβιάζει τις κατευθυντήριες γραμμές περιεχομένου ή τυχόν άλλη διάταξη αναφορικά με τους εν λόγω Όρους Χρήσης.

Οι Επιθυμίες επιφυλάσσονται του δικαιώματος να διαγράψουν ή να αρνηθούν να δημοσιεύσουν οποιαδήποτε υποβολή/περιεχόμενο για οποιονδήποτε λόγο. Ευθύνεστε για το περιεχόμενο που υποβάλλετε στα πλαίσια της σχέσης σας με τις Επιθυμίες.

Διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών Πρεσβευτή Επιθυμιών

Οι Επιθυμίες επιφυλάσσονται του δικαιώματος να διακόψουν την ύπαρξη της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της οποιαδήποτε χρονική στιγμή, καθώς επίσης να λύσουν τη σχέση οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Η ιστοσελίδα και οι λοιπές υπηρεσίες μπορεί επίσης να μην είναι διαθέσιμες προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων. Τα μέλη/οι Πρεσβευτές Επιθυμιών δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτούν η ιστοσελίδα των Πρεσβευτών Επιθυμιών και οι υπηρεσίες Πρεσβευτών Επιθυμιών να είναι διαθέσιμες καθ' όλες τις χρονικές στιγμές.

Διαιρετός χαρακτήρας, επιλογή δικαίου

Εάν οποιεσδήποτε μεμονωμένες διατάξεις είναι ή καταστούν ανίσχυρες, η ισχύς των εναπομεινασών διατάξεων δεν θα επηρεαστεί. Η νομοθεσία του Ελληνικού Δικαίου θα ισχύει στη σχέση που καθιερώνεται μεταξύ του μέλους/Πρεσβευτή Προϊόντος και των Επιθυμιών.