Blog Υγρές Κάψουλες Ariel
22.03.13 - 12:59

Υγρές Κάψουλες Ariel Project: Οι καλύτερες στιγμές των Πρεσβευτών!

Υγρές Κάψουλες Ariel Project: Οι καλύτερες στιγμές των Πρεσβευτών!

Για οκτώ εβδομάδες, 1.000 Πρεσβευτές Επιθυμιών είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τις υγρές κάψουλες Ariel μέσα από το Project και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.


Κατά τη διάρκεια των οκτώ εβδομάδων του Project, διαδώσαμε τα νέα μαζί με 1.000 Πρεσβευτές Επιθυμιών για τις υγρές κάψουλες Ariel, τις δοκιμάσαμε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις μας.

Ξεκινήσαμε αυτήν τη νέα συναρπαστική εμπειρία - τα Project Πρεσβευτών Επιθυμιών - με τις υγρές κάψουλες Ariel, έχοντας πάντα στο πλάι μας την Ομάδα Ariel, με πολλή συμπαράσταση και σημαντικές πληροφορίες για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων μας.

Παραλάβαμε τα Πακέτα Πρεσβευτή.
1.000 Πρεσβευτές παραλάβαμε πανευτυχείς το προσωπικό μας Πακέτο Πρεσβευτή με μια συσκευασία υγρές κάψουλες Ariel 32 τεμαχίων και 20 δείγματα για να τα μοιράσουμε στους δικούς μας ανθρώπους. Φυσικά, προμηθευτήκαμε επίσης τον Οδηγό Project και τα Φύλλα Έρευνας Αγοράς.

Μοιραστήκαμε μικρά μυστικά.
Μαζί, ανακαλύψαμε μυστικά για την αντιμετώπιση των δύσκολων λεκέδων, πώς να πλένουμε πιο προσεχτικά τα ρούχα μας και να τα διατηρούμε σαν καινούρια ακολουθώντας τις ετικέτες φροντίδας, μοιραστήκαμε έξυπνα τρικ για το άπλωμα και το σιδέρωμα των ρούχων.

Γίναμε εμπειρογνώμονες στο πλύσιμο ρούχων.
Ανταλλάξαμε και μοιραστήκαμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε μέσα από το Project και τις επιδεξιότητες που αναπτύξαμε στο πλύσιμο των ρούχων με τις υγρές κάψουλες Ariel.

Καταφέραμε να κάνουμε τους άνδρες να βάλουν πλυντήριο.
Ζητήσαμε από τους άνδρες της ζωής μας να μας πουν τη δική τους άποψη μέσα απο την εμπειρία τους για τον απλό τρόπο πλυσίματος των ρούχων που οι υγρές κάψουλες Ariel προσφέρουν.

Μοιράσαμε Αστέρια.
Μέσα από τη σελίδα των Επιθυμιών «Δοκιμάσατε και Προτείνετε», βραβεύσαμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν οι υγρές κάψουλες Ariel και διαδώσαμε τα νέα στους υπόλοιπους φίλους της ιστοσελίδας.

Κάναμε ευρύτερα γνωστές τις Υγρές Kάψουλες Ariel.
Μέσα από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γνωστούς που βρέθηκαν παρόντες σε συζητήσεις μας, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις υγρές κάψουλες Ariel, να διαδώσουμε τα νέα για τη καινούρια μορφή υγρού απορρυπαντικού που ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, το πλύσιμο των ρούχων μας παιχνιδάκι και να μηδενίσει τις σπατάλες!

Μαζί με την Ομάδα Ariel θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ...

Ευχαριστούμε τους πρεσβευτές

... για το μεγάλο ενδιαφέρον, τη συμμετοχή σας, τη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας, τις καταπληκτικές φωτογραφίες που μοιραστήκατε μαζί μας, όλες τις πολύτιμες πληροφορίες μέσα από τις Αναφορές Συζήτησης και τα χιλιάδες Φύλλα Έρευνας Αγοράς που υποβάλατε. Η υπέροχη συμμετοχή σας και η καταπληκτική δέσμευση που δείξατε έκαναν αυτό το πρώτο Project μια μοναδική και πολύ διασκεδαστική εμπειρία!

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά στα μελλοντικά Προγράμματα Επιθυμιών. Εις το επανιδείν!

21.03.13 - 10:31

Η P&G δίπλα μας στη μάχη κατά των λεκέδων.

Μετά από την εμπειρία και τις γνώσεις που αποκτήσαμε για το πλύσιμο των ρούχων, η εταιρεία P&G με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις αναφορές και τα σχόλια μας σχετικά με τις συνήθειες μας, τα αγαπημένα προϊόντα που έχουμε σύμμαχους και τις έξυπνες μεθόδους πλυσίματος των ρούχων μας.


Η καθημερινή μάχη ενάντια στους λεκέδες και η ανάγκη της σωστής φροντίδας των ρούχων είναι τα κίνητρα στην αναζήτηση γρήγορων και εύκολων λύσεων. Ο συνδυασμός του σωστού απορρυπαντικού, του ενισχυτικού πλυσίματος για απόλυτη καθαριότητα και του ιδανικού μαλακτικού για ευωδιαστά και μαλακά ρούχα, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες καθαριότητας.

Για όλα αυτά, η εταιρεία P&G βρίσκεται κοντά μας, έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη καθημερινότητα μας και το πλύσιμο των ρούχων πιο αποτελεσματικό από ποτέ, για κάθε τύπο υφάσματος, για κάθε ρούχο. Μέσα από τις Επιθυμίες μπορούμε να βρούμε όλα τα νέα προϊόντα, καθώς και προτάσεις και ιδέες χρήσης τους που θα κάνουν την ζωή μας ευκολότερη.

@all: Ποια προϊόντα είναι οι δικοί σας σύμμαχοι στην καθαριότητα των ρούχων; Πόσο σημαντική θεωρείτε τη χρήση τους και ποια κάνουν ξεχωριστή την εμπειρία του πλυσίματος;

19.03.13 - 12:06

GALLOΠρεσβευτών για τις Υγρές Κάψουλες Ariel.

GALLOΠρεσβευτών

Πλησιάζοντας στο τέλος του Project, ας διασκεδάσουμε ψηφίζοντας στο παρακάτω «GALLOΠρεσβευτών». Υποβάλετε την δική σας επιλογή μέχρι τη Δευτέρα, 25.03.2013 και ώρα 12:00μμ.


GALLOΠρεσβευτών για τις Υγρές Κάψουλες Ariel.

@all: Δώστε τη δική σας απάντηση και μοιραστείτε μαζί μας δυό λόγια για την επιλογή σας! Επίσης αναφέρετέ μας ποιο άλλο χαρακτηριστικό κέρδισε τις εντυπώσεις για τις Υγρές Κάψουλες Αriel σε περίπτωση που δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα. :D

18.03.13 - 12:06

Καλή Καθαρά Δευτέρα από την Ομάδα Ariel και τους Πρεσβευτές Επιθυμιών.

Καλή Καθαρά Δευτέρα απο την Ομάδα Ariel και τους Πρεσβευτές Επιθυμιών.

Η Καθαρά Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την επίσημη έναρξη της Σαρακοστής και φυσικά μας θυμίζει ότι η άνοιξη - αν δεν είναι ήδη εδώ - βρίσκεται προ των πυλών.


Είναι μια Χριστιανική Γιορτή που επισημαίνει την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του Πάσχα. Η ονομασία της ημέρας αυτής, «Καθαρά Δευτέρα» προέρχεται από την συνήθεια των Χριστιανών να "καθαρίζονται" πνευματικά και σωματικά. Για αρκετό κόσμο επίσης είναι και η ημέρα έναρξης νηστείας, που διαρκεί 40 μέρες, συμβολίζοντας έτσι τις ημέρες νηστείας του Χριστού στην έρημο. Επίσης αποδίδεται στην ημέρα η ονομασία «κούλουμα», που σημαίνει «αφθονία» αλλά και «τέλος» (το τέλος της Αποκριάς). Ακόμα, σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή της ελληνικής λαογραφίας, προέρχεται από την λατινική λέξη «κόλουμνα» που σημαίνει «κολώνα», επειδή η πρώτη Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα, έγινε στις Στήλες του Ολυμπίου Διός.

@all: Σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη Καθαρά Δευτέρα, κοντά στη φύση, με μπόλικο χαλβά, ταραμά και λαγάνα, με πολύ κέφι και διασκέδαση και τους χαρταετούς σας ψηλά! Αφεθείτε στην πνευματική και σωματική κάθαρση της ημέρας και εμπιστευτείτε την καθαριότητα των ρούχων σας στις Υγρές Κάψουλες Ariel. Καλή Σαρακοστή σε όλους!

14.03.13 - 10:18

Μια «ατάκα» για Υγρές Κάψουλες Ariel!

Η Ariel ατάκα μας

Οι υγρές κάψουλες Ariel έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας, της φροντίδας των ρούχων μας και φυσικά κυριάρχησε στις συζήτησης μας με τους δικούς μας ανθρώπους.


Η ξεχωριστή συσκευασία, η πρωτότυπη μορφή του, η ευκολία στη δοσολογία και τη χρήση, το υπέροχο άρωμα, τα αποτελέσματα του και η νέα εμπειρία στο πλύσιμο των ρούχων! Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν ξεχωρίσει τις υγρές κάψουλες του Ariel στο μυαλό μας. Πώς λοιπόν να εκφράσεις με δύο λόγια τί είναι αυτό που τις κάνει μοναδικές;

@all: Ποια είναι η δική σας «ατάκα» κάθε φορά που μιλάτε για τις υγρές κάψουλες Ariel; Ποια είναι εκείνη η πρόταση που μέσα από λίγες απλές λέξεις, χαρακτηρίζει καλύτερα αυτό που οι υγρές κάψουλες είναι για εσάς και φυσικά κερδίζει το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας; :D