blogheader Lenor Unstoppables
Αποτελεσματα

Lenor Unstoppables – 2.000 Πρεσβευτές το δοκίμασαν.

Lenor Unstoppables αποτελέσματα Project

Μέσα από μια ακόμα αποκλειστικότητα, δοκιμάσαμε πρώτοι μαζί με 2.000 Πρεσβευτές το νέο Lenor Unstoppables και το διαδώσαμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα!


Απόψεις της Ομάδας του Project:

Η εντύπωση για το Lenor Unstoppables: 6,5 / 7


100%

συμφώνησαν: «Το ενισχυτικό άρωμα ρούχων Lenor Unstoppables είναι πανεύκολο στη χρήση.»

95%

συμφώνησαν: «Το άρωμα και η φρεσκάδα στα φρεσκοπλυμένα σεντόνια είναι πιο έντονο, σε σύγκριση με την πλύση τους χωρίς τη χρήση του Lenor Unstoppables.»

94%

συμφώνησαν ότι το άρωμα και η φρεσκάδα του νέου Lenor Unstoppables διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

90%

συμφώνησαν ότι η ντουλάπα τους πλημμυρίζει από το ξεχωριστό άρωμα που αναδύει από τα ρούχα μετά το πλύσιμό τους με το Lenor Unstoppables.


Πληροφορίες για το Lenor Unstoppables

Lenor Unstoppables Fresh
  • Κάνει τα υφάσματα να αναδύουν έντονο άρωμα και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες** για τα ρούχα στη ντουλάπα σας.
  • Kατάλληλο για όλα τα υφάσματα που πλένονται στο πλυντήριο ρούχων.
  • Τοποθετείται απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου και συνδυάζεται αρμονικά με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων.
  • Η δοσολογία βρίσκεται στη προσωπική μας ευχέρεια – έως και τρία καπάκια ανά φορτίο πλύσης.

Το Lenor Unstoppables κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από το 2016.

Προτεινόμενη λιανική τιμή:

  • Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων: (180gr) – 6,99 €***

Περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική σελίδα Lenor

*Συμμετοχές σε ερωτηματολόγιο-έρευνα που διεξήχθη κατά τη διάρκεια του Project.
**Για τα ρούχα στη ντουλάπα σας.
***Η τελική τιμή έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του λιανεμπόρου.

Σχολιο Πρεσβευτη

Ενθουσιασμός
Υπέροχο το ταξίδι της διάδοσης του Lenor Unstoppables! Νιώθω απίθανα γιατί οι συν-δοκιμαστές μου και η οικογένειά μου απολαμβάνουν το υπέροχο άρωμα στις ντουλάπες αλλά και σε όλο το σπίτι! [...]

Πρεσβευτής Επιθυμιών MARY1982

Συν-δοκιμαστες

Με μια λέξη
«Καταπληκτικό!» Αυτή είναι η λέξη που ακούω από τους φίλους και συγγενείς. Οι περισσότεροι έψαξαν να το βρούνε, άλλοι το βρήκανε σε προσφορά και το αγοράσανε. Είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Πρεσβευτής Επιθυμιών matina23

Συν-δοκιμαστες

Συναισθήματα
Οι φίλες μου το λάτρεψαν! Τα δειγματάκια ήταν το μέσο για να καταλήξουν στην υπεραγορά και να πάρουν το προϊόν. Το άρωμα του το λάτρεψαν και τα παιδιά αλλά και ο σύζυγοι! Έπλυναν από ρούχα μέχρι κουρτίνες. Όταν πήγα σε μια φίλη μου να πιούμε καφέ, με το που άνοιξε την πόρτα όλο το σπίτι μύριζε φρεσκάδα βάζοντας μόνο ένα πλυντήριο. Άλλωστε όλοι που χρησιμοποιήσαμε το προϊόν αυτό βιώσαμε το ίδιο συναίσθημα!

Πρεσβευτής Επιθυμιών evita2

Σχολιο Πρεσβευτη

Διάρκεια
Έχει καλύψει απόλυτα όλα αυτά που ήθελα να κάνει ένα ενισχυτικό ρούχων. Καθώς συνήθως η μυρωδιά στα ρούχα δεν κρατούσε πολύ, έπρεπε πάντα να αυξάνω τη δόση του μαλακτικού. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν πάντα δυνατό. Με το Lenor Unstoppables μπόρεσα να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα, χωρίς να χρειάζομαι να βάλω πάρα πόλη στο πλυντήριο. Τα ρούχα μου μυρίζουν υπέροχα για περισσότερο απ' οτι πριν.

Πρεσβευτής Επιθυμιών NIKOLETA

Σχολιο Πρεσβευτη
Lenor Unstoppables τεστ φρεσκάδας

Τεστ φρεσκάδας
[...] Επέλεξα να κάνω το test σε κάποια ζευγάρια κάλτσες μου. Έχω πλύνει τις κάλτσες χρησιμοποιώντας το Lenor Unstoppables εδώ και πάρα πολύ καιρό, από την αρχή του project σχεδόν, με το που παρέλαβα το πακέτο πρεσβευτή, δηλαδή περίπου 2 μήνες. Λοιπόν! Οι κάλτσες μου κλεισμένες στο συρτάρι για 2 μήνες και ακόμα μυρίζουν φρεσκάδα!

Πρεσβευτής Επιθυμιών koska

Συν-δοκιμαστες
Διαδίδοντας το Lenor Unstoppables

Συν-δοκιμαστές παντού
[...] ενώ λοιπόν συζητούσαμε για το Lenor (φορούσα μια πλεχτή μπλούζα που είχα χρησιμοποιήσει το Lenor Unstoppables και τις άπλωσα το χέρι να μυρίσει) δίπλα μας καθόντουσαν 3 κυρίες που άκουσαν την συζήτηση και έδειξαν ενδιαφέρον. Ζήτησαν λοιπόν να μυρίσουν και αυτές την μπλούζα και το δειγματάκι. Μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις αν θα τους το πρότεινα,πως χρησιμοποιείται, αν υπάρχει σε όλα τα σούπερ και αν το άρωμα διαρκεί και διάφορα τέτοια. Συζητήσαμε όλες μαζί για λίγο τους έδωσα και κάποια από τα διαφημιστικά που είχα και με ενθουσιασμό είπαν πως θα το δοκιμάσουν.

Πρεσβευτής Επιθυμιών efi...efi